„Дани дизел сервиз“ е специализиран дизелов сервиз за ремонт и монтаж на комън рейл (common rail) дюзи на марките Bosch, Delphi, Denso и др. в град Варна. Сервизът разполага с едни от най-добрите професионалисти в авторемонтите, които са на ваше разположение при необходимост от поправка на комън рейл дюзи, горивни помпи или пиезодюзи (инжектори).

Дани дизел сервиз извършва и професионални услуги по диагностика и рециклиране на комън рейл дюзите и инжекторите, както и последваща продажба на стендовани и рециклирани дюзи. Стендовете, с които работи сервизът, са на марката Bosch, водещ световен производител в бранша, а за всяка извършена услуга към клиентите се издава и протокол.

Ремонт на комън рейл дюзи и помпи

Служителите на „Дани дизел сервиз“ работят единствено с оригинални резервни части за дизеловите автомобили – разпръсквачи и клапани. След извършване на ремонт на комън рейл дюзите, работниците генерират нов код, който се въвежда в двигателния контролер, чрез който се осигурява правилна работа на вече ремонтирания комън рейл инжекцион.