Автосервиз Bosch Дизелово Впръскване Модул с фирма „Дани дизел сервиз“ ЕООД в град Варна е основан през далечната 1993 г. и се утвърждава в сферата на ремонта и диагностиката на леки и товарни автомобили със своя дългогодишен опит и професионализъм.

Bosch Дизелово Впръскване Модул е специализиран дизелов сервиз за висококачествен ремонт на дизелови горивни системи, дюзи и помпи с гаранция за високо качество на ремонта на Вашия автомобил от квалифициран екип от специалисти. Сервизът разполага с модерна техническа база и извършва ремонт и проверка на дизелови горивни системи, както и на дюзи и помпи с марките Bosch, Lucas, Cav, Delphi.

Автосервиз „Дани дизел сервиз“ разполага с оригинални авточасти за ремонт на автомобилни и камионски Crin дюзи. Екипът от механици работи с най-модерните стендове за тестване на дюзи EPS205 и EPS118 на марките Bosch и Dieseland, както и на помпи Комън рейл. Материалните ресурси на автосервиза от дюзи, помпи и пиезодюзи са предназначени за всички марки автомобили.

Фирмената политика на автосервиз „Дани дизел сервиз“ е насочена изцяло към повишаване на качеството на обслужване, като се стреми да задоволява очакванията и на най-взискателните си клиенти.

В динамичната конкурентна среда в сферата на сервизните услуги на автомобили и камиони „Дани дизел сервиз“ се налага на пазара като един водещите автосервизи в бранша, който повишава постоянно квалификацията на своя екип от специалисти и подобрява непрекъснато качеството и нивото на предлганите услуги.

Прецизната дейност на механиците от дизеловия сервиз „Дани дизел сервиз“ е в основата на добрия имидж на фирмата, а коректоното отношение към клиентите и нейните партньори е стандарт, към които тя се стреми.